Uw beleidsplan in beeld

Optimale communicatie met animatie. Dat is Uw beleidsplan in beeld. Ideaal voor directies die zo hun teamleden kunnen inspireren. Wat een impact! Zo helpt uw beleidsplan in beeld de plannen nóg beter uit te voeren. En bovendien… zo’n animatie neemt veel werk uit handen.

Een animatie maak je samen. Met u. Met een tekstschrijver met kennis van onderwijs, een illustrator, een animator, een technicus, een stemacteur… Al die mensen inspireren elkaar. Voor het beste eindresultaat. Dit zijn de voordelen van uw beleidsplan in beeld:

 • helpt scholen de plannen nóg beter uit te voeren;
 • beeld en voice-over vertellen het verhaal;
 • beleidsplannen gaan echt leven in de scholen;
 • neemt veel werk uit handen;
 • ideaal voor plaatsing op uw website;
 • mogelijkheid om mee te denken over de stijl van de animatie.

Ik werk voor Uw beleidsplan in beeld samen met Dyade, specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs. Bestelt u via hen? Dan ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag exclusief btw.

Download hier de folder.
Bekijk hier het filmpje.

Animatie beleidsplan SIPOR Rotterdam

Voor de Stichting Islamitisch Primair Onderwijs Rijnmond maakte ik, samen met anderen, de animatie over hun beleidsplan tot en met 2024. In de vorm van een verhaal dat start bij een jong volwassen vrouw die op een van de SIPOR-basisscholen had gezeten. Dat verhaal begint zo:

BEELD
De camera scheert over het landschap van Dordrecht richting Rotterdam. We zien een aantal kenmerkende aspecten van Dordrecht (de binnenhavens en de Grote Kerk) en Rotterdam (de Maas, Euromast, de Erasmusbrug, de havens en een moskee).
TEKST
Ik vertel je mijn verhaal. Maar het zou ook zomaar jouw verhaal kunnen zijn. Het begint als ik volwassen ben. Ik geniet van mijn zelfstandige leven. Maar ben ik daar ook klaar voor? Kan ik succesvol meedoen aan onze maatschappij? Hoe reageer ik op teleurstellingen? Hoe ga ik om met conflicten waarin ook míjn godsdienst en overtuigingen op scherp komen te staan; waarin anderen de grenzen van het respect opzoeken en er soms overheen gaan?
De vrouw vraagt zich in het vervolg van de animatie af wat leerlingen tegenwoordig op de SIPOR-scholen meekrijgen aan belangrijke waarden voor nu en later

Vragen over dit project? Neem contact met mij op.

Animatie Dynamisch Koersplan KPOA

KPOA staat voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort. Een levendige, proactieve stichting met 17 basisscholen. Met een stevig en ambitieus koersplan voor de jaren 2018-2022. Dit plan is de basis voor een animatie van vijf minuten die ik heb mogen maken voor KPOA. De directies van de scholen kunnen met deze animatie hun team snel informeren over de belangrijkste uitgangspunten en doelstellingen van de stichting en hun eigen accenten leggen. En… de animatie is een fantastisch visitekaartje voor de ouders.

Vragen naar aanleiding van dit project? Neem gerust contact met mij op.

  Contact

  Naam

  Telefoon

  E-mail