Tekstschrijven

Voor wie is de tekst bedoeld? Het antwoord op die vraag bepaalt de tekstvorm: een (verkoop)brief, flyer, persbericht, column, artikel, interview, verhaal, gedicht, lied enz. Ik kan dit allemaal voor u doen. Voor de doelgroep kinderen én volwassenen. U kunt bij mij ook terecht voor het redigeren en corrigeren van teksten.

Prijsafspraken
Ik heb een geweldig, creatief beroep. De vraag is altijd: wat mogen creativiteit en vakmanschap kosten? Door mijn ruime ervaring kan ik dat nauwkeurig inschatten.

Ik werk graag zo:

 • We maken een afspraak over de prijs die past binnen uw budget en wat ik daarvoor kan doen. Bent u akkoord? Dan krijgt u een opdrachtbevestiging. Wilt u tijdens het traject meer van mij? Dan maken we aanvullende prijsafspraken.
 • Ik ga aan het werk en stuur u een eerste tekstversie.
 • Na uw reactie maak ik de tekst definitief.
 • Pas als u tevreden bent, ben ik dat ook. Hoewel ik mijn kritische opmerkingen niet zal inslikken.

Wist u dat ik ook vormgeving en drukwerk voor u kan regelen? Ik werk namelijk samen met externe specialisten

Uitvaartmagazine van Uitvaartverzorging A. van Pijpen

Jaarlijks schrijf ik het Uitvaartmagazine dat in een oplage van 30.000 stuks huis-aan-huis verspreid wordt in Baarn en Soest. Aantal pagina’s: 16. Een inspirerend en informatief blad met interviews, fotoreportages, achtergrondinformatie en persoonlijke verhalen.

Vragen over dit project? Neem contact met mij op.

Leer hardlopen op klassieke muziek met Fit op 4 van Avro/Tros

Ik schreef de teksten voor deze hardloop-app van Avro/Tros. Geweldig om bij de gekozen muziekfragmenten de voice-overs te mogen aanleveren. Ook het onderzoek naar interessante en grappige weetjes over componisten uit diverse eeuwen was een feestje. Opdrachtgever: Ivo Samplonius van Studio Ivo Baarn.

Vragen over dit project? Neem contact met mij op.

  Contact

  Naam

  Telefoon

  E-mail