Boekprojecten

Ook bij andere boekprojecten, zoals een serie boeken voor Douwe Egberts, Unox, Dille & Kamille en de supermarktketen Spar, was en ben ik als eindredacteur betrokken.

Samen met Eric Holman (Blue in Green) werk ik aan de ontwikkeling van een serie Bijbelse prentenboeken als onderdeel van een onderwijsmethode én bedoeld voor verspreiding via de boekwinkels.

Ik schreef zelf ook een flink aantal boeken, zoals Slompie, de spin met vijf poten, Doe niet zo druk, Ik zal er zijn, Muis, de dappere spoorzoeker, Michiel en de houtsnijder, Janno en het kerstfeest en De jukebox van mijn ziel.

Het sinterklaasmeezingboek

De serie ‘Het sinterklaasmeezingboek’ was vier jaar achter elkaar een succesvol cadeautje voor klanten van ETOS. In elk boek staan bekende én nieuwe sinterklaasliedjes, fantastisch geïllustreerd door bekende illustratoren. De liedjes zijn ingezongen door Angela Groothuizen, Kim-Lian van der Meij, Maan en Romy Monteiro. Ik mocht een aantal nieuwe sinterklaasliedjes schrijven voor de serie waarvoor ik ook de eindredactie deed. Opdrachtgever: Eric Holman, Blue in Green Promotions.

Vragen over dit project? Neem contact met mij op.

Campina-serie: Daan en Charlie

Campina bracht tot nu toe al vier prentenboeken uit in de serie ‘Daan en Charlie’. Over het uitdagende en verrassende leven op een boerderij. De teksten zijn geschreven door Katja Schuurman en Mathilde Stein. Harmen van Straaten maakte de illustraties. In opdracht van Eric Holman, Blue in Green Promotions, verzorgde ik de eindredactie.

Vragen over dit project? Neem contact met mij op.

    Contact

    Naam

    Telefoon

    E-mail